ICT Wereld Uw specialist in computerhulp / reparaties en onderhoud

Reparaties bij u bedrijf

Al onze reparaties aan laptop of desktop voeren wij desgewenst ook aan huis uit. Zo hoeft u uw computer niet weg te brengen, maar kunt u in uw eigen tijd meekijken wat er gebeurt. Ook ‘s avonds en in het weekend mogelijk! Kijk voor meer informatie bij tarieven of bij de afzonderlijke diensten.

Installeren / verbeteren (draadloze) internetverbinding

Heeft u een nieuwe internet-abonnement afgesloten, maar geen tijd of zin om het zelf te installeren? Of geen zin om de torenhoge kosten van de provider te betalen? Wij installeren het snel en zorgen dat de verbinding goed is. Ook als u al een draadloze internetverbinding heeft, maar niet tevreden bent over het bereik, zorgen wij ervoor dat u overal in huis een goede verbinding heeft en dat uw verbinding goed beveiligd is!

Installeren van nieuwe PC of laptop

Heeft u een nieuwe PC of laptop aangeschaft, maar geen tijd of geen zin om deze zelf helemaal gebruiksklaar te maken? Wij installeren het systeem bij u thuis, zorgen dat alles goed werkt en zetten eventueel bestanden van de oude computer over. Tevens kunnen wij de PC of laptop zonder problemen aansluiten op het internet of op bijvoorbeeld uw Home Theater.

Installeren van digitale televisie

Heeft u een nieuw televisie-abonnement, maar geen tijd of geen zin om dit zelf te installeren? Ondanks de zogenaamde installatie-garantie van de aanbieders kan het soms nog een hele klus zijn. Wij zorgen ervoor dat alles goed werkt en u zo goed mogelijk beeld heeft op uw televisie. Eventueel kunnen wij ook uw internet-aansluiting verzorgen.

Aanleggen van bedrijf netwerk

Wilt u alle apparaten in huis zo goed mogelijk samen laten werken? Wij zorgen voor een goed bedrijf netwerk, zodat u foto’s, video’s en bestanden kunt delen tussen computers, laptop, smartphones en smart-TV’s. Indien gewenst kunnen we ook een alles-in-een oplossing aanleveren voor bijvoorbeeld het maken van backup’s of een eigen mailserver.

Bovenstaande is slechts een kleine indicatie van de diensten die wij leveren. Heeft u een specifieke vraag of een bijzonder probleem neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag.

Laat hier je gegevens achter en wordt teruggebeld.

Naam:

Telefoon:

Wij helpen u bij computerproblemen zoals:

 • Trage pc’s versnellen.
 • Internet problemen verhelpen en oplossen.
 • Server installaties.
 • (Draadloze) netwerken aanleggen.
 • Virus en spyware verwijdering.
 • Printer problemen oplossen.
 • Windows herinstallatie.
 • Migraties van bedrijfsomgevingen.
 • Back-up oplossingen.
 • Data rescue / Data recovery.
 • Virusscanner installatie en onderhoud.
 • Verwijderde bestanden terughalen.

Wij zijn ook bereikbaar via

facebook-ictwereld

telefonisch-ictwereld

chat-ictwereld

whatsapp-ictwereld

Laat hier je gegevens achter en wordt teruggebeld

Naam:

Telefoon:

Of stuur ons een e-mail

Naam:

E-mailadres:

Uw bericht:

brand-acer

brand-asus

brand-dell

brand-toshiba

brand-lenovo

brand-samsung