ICT Wereld Uw specialist in computerhulp / reparaties en onderhoud

Over ICT Wereld

ICT Wereld biedt sinds 2007 betrouwbare, professionele maar vooral ook betaalbare dienstverlening bij alle mogelijke computer- en laptopproblemen. Ooit begonnen als bijbaantje tijdens de studie, inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig professioneel bedrijf met een groot aantal vaste klanten. Het belangrijkste streven is om ervoor te zorgen dat klanten binnen de kortst mogelijke tijd en tegen een normale prijs weer kunnen beschikken over de inmiddels onmisbare PC of laptop.

Wij hebben ons dan ook regelmatig verbaasd over de prijzen (soms wel 30 euro per kwartier!) en wachttijden bij andere ‘professionele’ bedrijven.

ICT Wereld is in de basis een eenmanszaak, maar maakt tevens gebruik van goed getrainde en flexible freelancers om aan de groeiende vraag te voldoen.

ICT Wereld is verder een ‘bedrijf aan huis’. Dat houdt in dat wij geen winkelpand of kantoorruimte hebben, maar dat u desondanks wel gewoon langs kunt komen. Dat biedt veel voordelen.

Zo hebben wij geen vaste openingstijden en kunnen wij de kosten laag houden. En daarmee kunnen wij ook onze prijzen laag houden!

In de afgelopen jaren is de dienstverlening van ICT Wereld nog verder uitgebreid, waardoor wij ook vervangende onderdelen voor laptops kunnen leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schermen, ventilatoren, accu’s en adapters. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van systemen op maat, zowel voor bedrijven als particulieren. Maar wij draaien onze hand niet om voor de ‘simpele’ klusjes.

De uitspraak ‘dat kunt u zelf toch ook?’ zult u van ons nooit horen.
Misschien heeft u er wel helemaal geen tijd voor, of geen zin in? Mede daarom is onze hulp aan huis zo populair. Terwijl u rustig meekijkt, hebben wij binnen no-time uw computer weer aan de praat, internet geinstalleerd, enz.
Dat scheelt vaak een hoop onnodige frustratie!

Laat hier je gegevens achter en wordt teruggebeld.

Naam:

Telefoon:

homepagina-foto1

Wij zijn ook bereikbaar via

facebook-ictwereld

telefonisch-ictwereld

chat-ictwereld

whatsapp-ictwereld

Laat hier je gegevens achter en wordt teruggebeld

Naam:

Telefoon:

Of stuur ons een e-mail

Naam:

E-mailadres:

Uw bericht:

brand-acer

brand-asus

brand-dell

brand-toshiba

brand-lenovo

brand-samsung