ICT Wereld Uw specialist in computerhulp / reparaties en onderhoud

Logo en huisstijl ontwerpen

ICT Wereld ontwerpt voor jouw bedrijf een logo of huisstijl dat bij jou past. Door goed met elkaar te overleggen en naar jou te luisteren komen wij tot dat unieke logo of die huisstijl dat bij jouw bedrijf past. Jouw logo of huisstijl geeft namelijk de boodschap van jouw bedrijf weer, dus het is zeer belangrijk dat dit in het juiste jasje wordt gegoten.

ICT Wereld heeft de specialiteiten in huis om dit voor jou in orde te maken. Wij denken niet alleen op korte termijn maar wij willen graag een langdurige relatie met je aangaan dus denken wij ook verder over je website, social media, reclame en drukwerk etc.

De basis blijft jouw logo of huisstijl en hierin investeren wij tijd tot je volledig tevreden bent en je volledig kunt vinden in het ontwerp want je logo of huisstijl is jouw eerste gezicht naar buiten toe.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • We maken samen een inventarisatie
  • Je krijgt 2 of 4 unieke voorstellen
  • Aanpassing van het voorkeursconcept
  • Er is een persoonlijke en duidelijke communicatie
  • Levering gebeurt binnen 2 weken
  • Oplevering in alle gangbare bestandformaten
  • Je krijgt het volledig gebruiksrecht

Indien je er voor kiest om naast het logo een volledige huisstijl door ons te laten ontwerpen, gaan we je visitekaartje, briefpapier en envelop ontwerpen. Verder kunnen wij je huisstijl nog in allerlei andere ontwerpen doorvoeren, denk daarbij aan website, drukwerk, bestickering van je pand of auto, kleding etc.

Het is zeer belangrijk om eenheid te krijgen in alles wat je naar buiten brengt, jouw visuele uitstraling moet continu hetzelfde zijn zodat de herkenbaarheid van jouw bedrijf zichtbaar is.

Daarom is het zeer belangrijk dat als eerste je logo een goede basis wordt voor jouw bedrijf, vandaar uit kunnen we verder bouwen naar een unieke huisstijl tot in elke detail van jouw bedrijf.

Maar wat zijn de kosten van het ontwerpen van een logo of huisstijl?
Het ontwerpen van een professioneel en uniek logo is er al vanaf € 69,00 excl. Een huisstijl (logo, visitekaartje, envelop en briefpapier) ontwerpen wij al voor € 179,00 excl.

Heb je nog andere wensen dan maken wij graag een passende offerte.

Laat hier je gegevens achter en wordt teruggebeld.

Naam:

Telefoon:

homepagina-foto1

Wij zijn ook bereikbaar via

facebook-ictwereld

telefonisch-ictwereld

chat-ictwereld

whatsapp-ictwereld

Laat hier je gegevens achter en wordt teruggebeld

Naam:

Telefoon:

Of stuur ons een e-mail

Naam:

E-mailadres:

Uw bericht:

brand-acer

brand-asus

brand-dell

brand-toshiba

brand-lenovo

brand-samsung