ICT Wereld Uw specialist in computerhulp / reparaties en onderhoud

Onderzoek laptop

Heeft uw laptop kuren en weet u niet precies wat er aan de hand is? Wij onderzoeken uw laptop, en sluiten uit of het probleem te maken heeft met de hardware of de software. Onder meer de harde schijf en het geheugen worden uitgebreid getest. Op basis van onze bevindingen adviseren wij u verder over een eventuele reparatie.

Virus verwijderen

Is uw laptop trager dan normaal, heeft u last van vreemde pop-ups/verwijzingen of krijgt u de laptop helemaal niet opgestart? Dan kan het zijn dat er virussen of malware aanwezig zijn die het gebruik verstoren. Omdat sommige virussen schadelijk kunnen zijn of achter persoonlijke bestanden aanzitten, is het zaak deze zo snel mogelijk te laten verwijderen. Wij zorgen ervoor dat uw laptop snel weer de oude is, zonder dat u bang hoeft te zijn om belangrijke bestanden kwijt te raken!

Schermreparatie

Laptop laten vallen? Of het scherm dichtgeklapt terwijl er nog iets tussen zat? Grote kans dat er nu een barst in het scherm zit. Soms is de barst niet direct zichtbaar maar vertoon het scherm ‘inktvlekken’ of rare kleuren, ook dan is het scherm defect. Veel mensen denken dat dit het einde van de laptop is, maar dat hoeft zeker niet! Wij plaatsen een volledig nieuw scherm met een jaar garantie (de garantie geldt uiteraard niet als u hem opnieuw laat vallen).

Verhelpen ‘Blue Screen of Death’ (BSOD)

Krijgt u een blauw scherm te zien met veel verschillende tekens? Dan heeft uw laptop een zogenaamde BSOD-error. Deze kan veel verschillende oorzaken hebben, maar het houdt altijd in dat de laptop een onderliggend probleem heeft. Wij zoeken uit waardoor dit blauwe scherm veroorzaakt wordt en zoeken een passende oplossing voor dit probleem.

Oververhitting

Wordt uw laptop erg warm aan de onderkant? Maakt de ventilator (te) veel lawaai? Of is het zelfs zo dat uw laptop spontaan uitvalt na verloop van tijd? Dan is oververhitting hoogstwaarschijnlijk het probleem. Te veel stof en/of een defecte ventilator zijn hier vaak de oorzaak van. Wij verwijderen al het stof en vervangen tevens de koelpasta op de processor en de grafische kaart.

Geheugen uitbreiden

Is uw laptop wat ouder en trager en heeft u moeite om bijvoorbeeld meerdere programma’s tegelijkertijd te gebruiken? Dan kan het helpen om uw laptop te voorzien van meer werkgeheugen. Omdat programma’s steeds meer vragen van een laptop of PC hebben oudere laptops vaak niet voldoende werkgeheugen om aan deze eisen te voldoen.

Data-recovery en back-up

Is uw computer of uw externe harde schijf gecrasht en kunt u niet meer bij uw belangrijke bestanden? Via speciale hardware en software is het voor ons mogelijk om uw belangrijke bestanden te redden en over te zetten op een nieuw opslagmedium. Ook als u niet precies weet hoe u een goede back-up moet maken adviseren wij u graag over de beste mogelijkheid.

Bovenstaande is slechts een kleine indicatie van de reparaties die wij uitvoeren. Heeft u een specifieke vraag of een bijzonder probleem neem dan gerust contact op. De kans is groot dat wij u kunnen helpen!

Laat hier je gegevens achter en wordt teruggebeld.

Naam:

Telefoon:

Wij helpen u bij computerproblemen zoals:

 • Trage pc’s versnellen.
 • Internet problemen verhelpen en oplossen.
 • Server installaties.
 • (Draadloze) netwerken aanleggen.
 • Virus en spyware verwijdering.
 • Printer problemen oplossen.
 • Windows herinstallatie.
 • Migraties van bedrijfsomgevingen.
 • Back-up oplossingen.
 • Data rescue / Data recovery.
 • Virusscanner installatie en onderhoud.
 • Verwijderde bestanden terughalen.

No cure, no pay

Wanneer wij geen oplossing of uitgebreide probleemoorzaak met oplossing aan u kunnen geven, betaalt u uitsluitend de onderzoekskosten.

Wij zijn ook bereikbaar via

facebook-ictwereld

telefonisch-ictwereld

chat-ictwereld

whatsapp-ictwereld

Laat hier je gegevens achter en wordt teruggebeld

Naam:

Telefoon:

Of stuur ons een e-mail

Naam:

E-mailadres:

Uw bericht:

brand-acer

brand-asus

brand-dell

brand-toshiba

brand-lenovo

brand-samsung