ICT Wereld Uw specialist in computerhulp / reparaties en onderhoud

Hulp op afstand

Download hier Hulp op afstand
(Let op! Alleen op afspraak en de kosten zijn € 1,- incl. btw per minuut)
Met een minimum van 10 minuten.

Onderhoudsabonnement bij ICT Wereld 

Met een onderhoudsabonnement bij ICT Wereld kiest u voor een eenvoudig en bijzonder voordelige manier, om altijd en overal uw eigen computerexpert bij de hand te hebben. Wij staan klaar voor elk computerprobleem.

Onze abonnement kost € 9,85 incl. BTW per maand.

Maak snel een afspraak:
U kunt ons bereiken op: 0297 – 371855
E-mail: info@ictwereld.com

Trage computer opschonen op afstand

Indien u zelf niet genoeg ervaring heeft met het opschonen van uw pc, dan kunnen wij u hierbij helpen en uw computer opschonen voor een betaalbare tarief. Of het nu gaat om een trage en/of langzaam opstartende computer, vreemde meldingen tijdens het opstarten of niet werkende programma’s, wij lossen deze problemen voor u op. Uw computerproblemen zijn nog nooit zo gemakkelijk en snel verholpen! Door gebruik te maken van onze computerhulp op afstand dienst, hoeft u niet meer rond te sjouwen met uw computer! Alles wordt uitgevoerd via hulp op afstand, waar u ook woont. U kunt via uw beeldscherm meekijken hoe wij de problemen oplossen en hoe wij uw trage computer (sneller maken) opschonen.

Ervaar het gemak van computer opschonen op afstand

Wij staan dagelijks klaar, voor zowel bedrijven als particulieren, die direct professionele computerhulp nodig hebben bij een computerprobleem. Wij bieden u op korte termijn professionele en betaalbare computerhulp. Bij ons krijgt u hulp wanneer u dat nodig heeft, direct en zonder wachttijden. Wij kunnen bijna alle computerproblemen oplossen via hulp op afstand, zolang er maar een Internet verbinding beschikbaar is. Wij repareren op afstand direct uw computer via onze speciale hulp op afstand software. U kunt dus heel eenvoudig thuis of op kantoor, op een uiterst veilige manier, via hulp op afstand online geholpen worden. Het enige wat u nodig heeft is een werkende Internetverbinding en een telefoonaansluiting. Ook als u een willekeurige computervraag wilt stellen of misschien gewoon advies nodig heeft, nodigen wij u uit om onze computerhelpdesk op afstand eens uit te proberen.

Laat hier je gegevens achter en wordt teruggebeld.

Naam:

Telefoon:

homepagina-foto1

Wij zijn ook bereikbaar via

facebook-ictwereld

telefonisch-ictwereld

chat-ictwereld

whatsapp-ictwereld

Laat hier je gegevens achter en wordt teruggebeld

Naam:

Telefoon:

Of stuur ons een e-mail

Naam:

E-mailadres:

Uw bericht:

brand-acer

brand-asus

brand-dell

brand-toshiba

brand-lenovo

brand-samsung