ICT Wereld Uw specialist in computerhulp / reparaties en onderhoud

Online Geld Verdienen zonder grote risico’s

Affiliate Vakantie Website heb uw al vanaf 150 euro.

Omdat u alleen de eenmalige aanschafkosten van uw Affiliate Vakantie Website heeft en verder alleen jaarlijks de hosting kosten van uw website, is de investering voor uw eigen online onderneming gering.

U heeft geen eigen voorraad aan vakanties met het risico dat u ze niet kwijt raakt en daarmee verlies maakt.

U kunt alleen maar verdienen, want voor elke klant die via uw vakantiewebsite een vakantie koopt bij een reisaanbieder ontvangt u commissie. Wanneer u regelmatig een vakantie verkoopt kan dit een leuke verdienste per maand opleveren.

Omdat de administratieve afhandeling van de vakantie door de externe reisaanbieder wordt gedaan heeft u dus ook geen administratieve rompslomp. U kunt zich puur bezig houden met het toevoegen van interessante content voor uw bezoekers, hoe meer unieke informatie u heeft voor de klanten hoe meer bezoekers u zult krijgen via de zoekmachines en daarmee dus ook meer kans op inkomsten.

Affiliate Marketing Uitleg

Affiliate Marketing is voor alle partijen een zeer interessante vorm van marketing.

Voor de reisaanbieders is het interessant omdat zij alleen maar commissie betalen wanneer er daadwerkelijk een vakantie verkocht wordt en zij dus zelf verdienen. Van deze verdiensten betalen zij een deel aan degene die de klant naar hun heeft doorverwezen.

En dit moet u dus worden, hoe meer gerichte vakantie zoekers u kunt doorsturen naar de reisaanbieders hoe groter de kans dat zij ook daadwerkelijk een vakantie boeken en u dus online geld verdiend.

Ook voor u is affiliate marketing interessant omdat u dus geen risico’s heeft met inkoop en verkoop van vakanties, u krijgt geld voor elke verkochte vakantie en kunt uw tijd richten op het promoten van uw website, het verkrijgen van goede zoekresultaten op diverse zoektermen en het vullen van uw website met zo veel mogelijk interessante informatie.

Elk jaar wordt er door de reisbranche voor miljoenen geïnvesteerd in reclame en affiliate marketing aan u de mooie missie om hier een graantje van mee te pikken. Door gericht te werken aan uw content en uw bezoekersstroom te analyseren met bijvoorbeeld Google Analytics kunt u heel gericht potentiële klanten naar uw website krijgen.

Affiliate Vakantie Website Design

Het design van het Affiliate Vakantie Script is gemaakt met behulp van moderne webtechnieken zoals: CSS3, HTML5 en Bootstrap.

Doordat alle moderne webdesigners met deze programma’s werken is het voor hun eenvoudig om de layout (uitstraling) van uw website aan te passen en uniek te maken.

De standaard layout bij ons Affiliate Vakantie Script is volledig responsive en schaalt mee op elk device, zodat u nooit een bezoeker hoeft te missen. Of de bezoekers uw website nu via een smartphone, tablet, laptop of desktop computer bezoekt, ze zullen allemaal een prachtige website zien die is afgestemd op hun beeldscherm formaat.

Wanneer u specifieke wensen heeft voor uw layout hebben wij een aantal designers waar wij vaak mee samen werken en die bekend zijn met ons script die uw wensen uit kunnen laten komen, zodat u een unieke affiliate vakantie website kunt laten maken.

Laat hier je gegevens achter en wordt teruggebeld.

Naam:

Telefoon:

Wij helpen u bij computerproblemen zoals:

 • Trage pc’s versnellen.
 • Internet problemen verhelpen en oplossen.
 • Server installaties.
 • (Draadloze) netwerken aanleggen.
 • Virus en spyware verwijdering.
 • Printer problemen oplossen.
 • Windows herinstallatie.
 • Migraties van bedrijfsomgevingen.
 • Back-up oplossingen.
 • Data rescue / Data recovery.
 • Virusscanner installatie en onderhoud.
 • Verwijderde bestanden terughalen.

homepagina-foto1

Wij zijn ook bereikbaar via

facebook-ictwereld

telefonisch-ictwereld

chat-ictwereld

whatsapp-ictwereld

Laat hier je gegevens achter en wordt teruggebeld

Naam:

Telefoon:

Of stuur ons een e-mail

Naam:

E-mailadres:

Uw bericht:

brand-acer

brand-asus

brand-dell

brand-toshiba

brand-lenovo

brand-samsung